Worstmakerij

Bewust bourgondisch

In de worstmakerij van slagerij The Cow Project in Amsterdam bereiden wij verschillende worstsoorten en vleeswaren op ambachtelijke wijze. Dit proeft u terug in onze verse producten. Wij maken enkel gebruik van de beste kwaliteit vlees en selecteren daar zorgvuldig op. Wij werken ook in onze worstmakerij onder het credo ‘bewust bourgondisch’. Dit houdt lekker eten in, op een bewuste manier. Wij hechten grote waarde aan het welzijn van de dieren waar ons vlees vandaan komt. Kortom: kom eens langs in Amsterdam bij The Cow Project en ervaar zelf de kwaliteit van onze producten!

Eerlijke producten

In de worstmakerij van The Cow Project gebruiken wij bij het maken van onze worsten en vleeswaren uitsluitend gebruik van ons eigen geselecteerd rund,-varkens en kippenvlees. Volgens eigen recepten mengen wij kruiden en specerijen met de vleeswaren op ambachtelijke wijze, waardoor er een mooi eerlijk product ontstaat. Ambachtelijk vlees, op bourgondische wijze, dat is hetgeen wat u bij ons vindt. Wij kopen zelf onder andere Black Angus en Rubia rundvlees, Iberico en Porc au Grain varkensvlees en Texels lamsvlees in.
Hierdoor weten wij waar ons vlees vandaag komt.

Ook voor catering

Het is tevens mogelijk om een bestelling bij onze worstmakerij te plaatsen wanneer u een borrel of andere speciale gelegenheid organiseert. The Cow Project verzorgt ook catering en weet als geen ander hoe mensen te laten genieten van heerlijke koude en warme hapjes. Of u nu voor een eenvoudig worstplankje gaat voor een avondje thuis, of meerdere worstsoorten wilt bestellen voor een grote groep: geef uw bestelling door in een van onze slagerijen in Amsterdam of neem telefonisch contact met ons op. Onze traiteur in de worstmakerij zal geheel naar uw wensen een smakelijk geheel aan hapjes voor u bereiden.

De specialiteiten van onze worstmakerij

Hieronder vindt u een selectie aan specialiteiten die in onze worstmakerij worden bereid:

  • Diverse droge worsten
  • Gerookte spareribs, lamsham, lamscotelet en ossenworst
  • Beenham, schouderham
  • Pekelvlees en pastrami
  • Rookvlees, Bresola en gerookte ribeye

worstmakerij

Kom eens langs in Amsterdam!

Bent u benieuwd naar de ambachtelijke producten van onze worstmakerij? Plaats dan telefonisch uw bestelling door te bellen op telefoonnummer 020-6175876 of breng een bezoekje aan een van onze slagerijen in Amsterdam. Ervaar zelf de kwaliteitsproducten van de worstmakerij van The Cow Project!