Slagerij

Echt vlees, echt genieten

Als u op zoek bent naar goede stukken vlees, dan moet u terecht bij een echte slagerij. Zo’n slagerij is The Cow Project. Bij ons vindt u enkel goed vlees. Geen massaproductie. Geen kiloknallers. Geen ondefinieerbare hompen vlees. Wij van The Cow Project weten precies waar ons vlees vandaan komt. Elk dier dat verwerkt is tot ons overheerlijke vlees heeft een goed en gezond leven gehad. En dat proeft u. Lees snel verder om erachter te komen welk vlees onze slagerij aanbiedt.

De ene slagerij is de andere niet

Overal, in elk dorp en in elke stad, is wel minstens één slagerij te vinden. Maar de ene is de andere niet. Wij overtuigen u graag van het feit dat wij ons op verschillende fronten onderscheiden. Zo zijn wij te herkennen als bewust bourgondische slagerij. Dit betekent dat al ons vlees van de beste boerderijen komt. De lammeren bijvoorbeeld? Die hebben over de grasgroene weilanden in Texel gegraasd. De kippen van de Blije Ilperkip hebben elke dag vers water gedronken en gestrooide graantjes gegeten. De Porc au Grain varkens hebben onbeperkt door het stro rond mogen scharrelen en pure voeding mogen eten. En ook de Black Angus runderen hebben veel ruimte, beweging en goed voedsel gehad. Als resultaat van al dit dierenwelzijn is elk vleesproduct van ons heerlijk mals en smaakvol. Bent u ook al overtuigd? Kijk snel of er in ons assortiment ook wat lekkers voor u tussen staat!

Handige tips voor vleesbehoud

Het is natuurlijk het lekkerst om vlees kort na de aankoop vanuit de slagerij op te eten. Maar soms zijn ogen nou eenmaal groter dan de maag. Of u wilt het vlees alvast in huis hebben. Zo weet u zeker straks het allerbeste vlees aan te kunnen spreken voor die langverwachte bbq. Hierbij enkele tips om vlees in te vriezen:

  • Maak kleine platte pakjes in porties
  • Zorg dat de vriezer de juiste temperatuur heeft
  • Leg tussen lappen en karbonades een velletje folie
  • Verwijder de lucht zoveel mogelijk uit de verpakking
  • Vries gehaktballen eerst een uur apart in op een vel folie

Hoe bereikt u onze slagerij?

U begrijpt, voor het beste vlees moet u bij The Cow Project zijn. Wilt u een bestelling plaatsen? Wenst u meer informatie over ons vlees? U bereikt ons via telefoonnummer 020-6175876. Mailen kan naar wg@thecowproject.amsterdam. Voor een bewuste én bourgondische slagerij moet u bij The Cow Project zijn!